צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דג-חרב חריף עם חרדל וכאבי ארטישוק יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אנשובי, מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: Kabobs דג חרב Zesty, קבב דג חרב טריאקי, ו חסילוני דג-חרב קבב.
הוראות
1
להקציף יחד חרדל, מיץ לימון, צלפים, אנשובי, שום 6 כפות שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את נתחי דג החרב, ואת לבבות הארטישוק לקערה, משליכים כדי לצפות אותם עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
דג חרב
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לדג החרב והארטישוק להשרות לפחות 4 שעות, אבל הלילה הוא טוב יותר.מחלקים את הדג והארטישוק באופן שווה בין 8 שיפודים. חלופיים בין ארטישוק ודגים כפי שאתה חוט הכל על שיפודים. אל תארזו יחד על מקלות אותם בחוזקה. הם צריכים לגעת אבל לא להיות דחוסים ליד השכנים שלהם.בזהירות מברשת חלק שמן זית הנותרים על כל שיפוד. מתבלים במלח ופלפל. ואז לסדר את שיפודים על הגריל. אתה רוצה להשתמש בחום עקיף, כך לסדר את הגחלים כראוי.לבשל את הקבבים, לסובב אותם כמה כמו שאתה הולך. המשך לצחצח את פני השטח עם שמן הזית שנותר כפי שאתה פונה כל שיפוד כדי לעזור למנוע דבק. דג החרב צריך להיות חרוך כמה מבחוץ ורק בקושי מבושל לאורך כל הדרך. כ -7 דקות בהתאם לחום של הגריל שלך. אל תשכח שהדג ימשיך לבשל ברגע שהוא עוזב את הגריל, אז אל תבשל יתר על המידה. לארטישוקים צריכים להיות גם כמה סימנים חרוכים נחמדים.תביא אותם לשולחן חם. אתה יכול לשרת אלה עם מגוון רחב של תבלינים כגון: פרוסות לימון, עשבי תיבול קצוצים, פלפל שחור טוב, מלפפון ותבלינים, איולי שום, או רק טפטוף של שמן זית טוב מאוד. לחם בגריל ומגוון סלטים יסיימו את המסיבה הזאת!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורק
דג חרב
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
איולי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.