קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה

דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה
גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זנב לובסטר צלוי עם רוטב חמאה מצחין, סלמון צלוי ברוטב פלפל אדום מתוק, ו דג חרב צלוי א לה ניסואז.

הוראות

1
טיפ: אם משתמשים ברוילר, מבשלים את הדג במשך 4 דקות בצד הראשון ובמשך 6 דקות לאחר הפנייה. אם משתמשים בגריל, הפוך את זה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2
מחממים את המטאטא עם המתלה קרוב ככל האפשר למקור החום, או מחממים גריל גז, מכוסה, עד גבוה. מסדרים את סטייקים דגים ב 9x13 אינץ ' nonreactivedish.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
3
מערבבים את השמן, שום טחון, פתיתי צ ' ילה, חצי פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמות נדיבה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
4
יוצקים את התערובת על הדגים ולהשתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הסטייקים עם זה. ממיסים את החמאה במחבת אי-בריאה בגודל 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם מבעבע, מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה. מבשלים את החמאה בעדינות, עד מוצקי החלב מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך זהוב, עוד 2 עד 3 דקות; לא לתת שום או מוצקים חמאה לשרוף. מערבבים בפלפלים וצלפים ולאחר מכן להעביר את המחבת למבער קר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מפזרים את שני הצדדים של הדג במלח ומניחים את סטייקים הדגים על מחבת מטלית קרה או על הגריל החם. לצלות או לצלות את הדג, הופך פעם אחת, עד זהוב משני הצדדים מבושל דרך אבל עדיין עסיסי, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
7
מעבירים את הדג לצלחת מנה מחוממת. מחממים את הרוטב על חום בינוני עד רוחש שלה. מערבבים בחומץ בלסמי, הפטרוזיליה הנותרת, ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר חם, כפית תערובת זו על גבי הדגים ומגישים מיד. וריאציות סטייקים הליבוט מהווים תחליף מצוין לדג החרב.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
דג חרבדג חרב
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
קלוריות
1
540, שומן
2
41, קלוריות שומן
1
370, שומן רווי
2
15, חלבון
3
31, שומן חד רווי
4
21, פחמימות
5
820, כולסטרול
6
105, סיבים
7
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
9, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.