דג ים מושחר בגריל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3809 קלוריות, 639 גרם חלבון ו 119 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם פלפל טחון, בס ים, שמיר sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: דג ים מושחר בגריל, בס מפוספס מושחר עם לחם עם כפית תירס וירקות, ו אמנון בגריל מושחר.
הוראות
1
גריל ברביקיו מחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה ומערבבים היטב.ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני ושופכים לצלחת עוגה.לטבול בס ים לתוך חמאה מומסת, באופן שווה ציפוי שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
Seabass
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים את שני הצדדים של בס עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
Seabass
4
מניחים על הגריל ומבשלים מכוסה במשך כ 6 עד 8 דקות או עד שהוא מושחר פתיתים בקלות.הפעל באמצע זמן צלייה.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.