קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

דג לימוני ומלפפונים

דג לימוני ומלפפונים
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, דגי לימוני ומלפפונים עשויים להיות מדהימים ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 255 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, מלפפון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דג עלום עם מלפפונים, טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוקים, ו טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוקים.

הוראות

1
מסדרים פרוסות מלפפון על 15 אינץ'. 12 אינץ'. חתיכת נייר כבד. למעלה עם פילה בקלה; מפזרים מלח ו -3 כפות מיץ לימון. מקפלים נייר כסף ומקפלים בקצוות פעמיים ויוצרים שקיק.
מרכיבים שתצטרך
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-17 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. בזהירות פתוח פאוץ כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה קטנה שלבו את החמאה, הבזיליקום ושאר מיץ הלימון. כף מעל דגים ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.