דג מטוגן בלילת בירה עם רוטב טרטר
דג מטוגן בלילת בירה עם רוטב טרטר דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 3644 קלוריות, 171 גר' של חלבון, ו 273 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו gherkins dilled, פלפל טחון, שמן בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: הלומי מטוגן בירה עם בצל כבוש תוצרת בית ורוטב טרטר, דגים מטוגנים בירה עם רוטב טבילה, ו בירה טאקו דגים מטוגנים עם רוטב באחה.
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים רוטב טרטר בקערה עם קמצוץ כל מלח ופלפל. תניח בצד.
מכסים גיליון עוגיות עם מגבות נייר העליון עם מתלה תיל.
חום על 3 " של שמן כ 365 בסיר בגודל בינוני.בינתיים, מערבבים קמח עם 1/2 כפית מלח.
להקציף בביצה. לאט לאט להוסיף את הבירה תוך whisking.לטבול חתיכות דגים בבלילה ולמקם על צלחת או מתלה חוט אתה תהיה באמצעות כדי לנקז את הדגים המטוגנים. אני בדרך כלל לטבול כפול בבלילה אם יש לי קצת שנשאר פעם הבלילה מתייבשת על הדגים הממתינים.
מניחים חתיכות דגים, שתיים בכל פעם בשמן. מבשלים עד הדג נעשה ואת הקרום הוא זהוב קלות, על 4 דקות עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
הסר דגים עם מלקחיים ולשים על מתלה כדי לנקז.
מפזרים מלח על הדגים החמים ומניחים את תבנית האפייה בתנור.חזור בקבוצות עם הדגים הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.