קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

דג מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון

דג מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דגים מטוגנים במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו תיבול קייג'ון, להתענג חמוצים, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם היבשים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלוטן חלב חינם קוקוס עוגות כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו שפמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפשיר דגים אם קפואים. מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. שוטפים דגים; מייבשים היטב עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מקציפים יחד ביצה ומים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב קמח תירס, מלח, פלפל לימון וקאיין בקערה רדודה אחרת. טובלים דגים בתערובת ביצים, פונים לציפוי כל הצדדים באופן שווה. ואז לטבול לתוך תערובת קמח תירס, פונה מעיל כל הצדדים באופן שווה. מנערים בעדינות את עודפי פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פלפל לימוןפלפל לימון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים שמן בגודל 1/4 אינץ ' או קיצור מומס על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים מחצית מהדגים בשכבה אחת; מטגנים בצד אחד במשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. (אם דגים יש עור, מטגנים עור צד האחרון.) פנה בזהירות. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד שהצד השני מזהיב והדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים דגים מבושלים על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים דגים עם רוטב טרטר קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
[ניקוי טיפ: פעם אחת את כיריים הוא מגניב, לנגב כל שמן מתיז עם קלורוקס.חיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
שלבו בקערה קטנה מיונז, חמוצים מתוקים, בצל, מיץ לימון, תיבול קייג ' ון וכמה מקפים רוטב פלפל חריף. רוטב עשוי להתבצע עד 1 שבוע קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
חמוצים מתוקיםחמוצים מתוקים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.