דג מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דגים מטוגנים במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו תיבול קייג'ון, להתענג חמוצים, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם היבשים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלוטן חלב חינם קוקוס עוגות כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו שפמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר דגים אם קפואים. מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. שוטפים דגים; מייבשים היטב עם מגבות נייר.
מקציפים יחד ביצה ומים בקערה רדודה.
שלב קמח תירס, מלח, פלפל לימון וקאיין בקערה רדודה אחרת. טובלים דגים בתערובת ביצים, פונים לציפוי כל הצדדים באופן שווה. ואז לטבול לתוך תערובת קמח תירס, פונה מעיל כל הצדדים באופן שווה. מנערים בעדינות את עודפי פירורי הלחם.
מחממים שמן בגודל 1/4 אינץ ' או קיצור מומס על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מוסיפים מחצית מהדגים בשכבה אחת; מטגנים בצד אחד במשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. (אם דגים יש עור, מטגנים עור צד האחרון.) פנה בזהירות. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד שהצד השני מזהיב והדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מניחים דגים מבושלים על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור עד שהם מוכנים להגשה.
מגישים דגים עם רוטב טרטר קייג ' ון.
[ניקוי טיפ: פעם אחת את כיריים הוא מגניב, לנגב כל שמן מתיז עם קלורוקס.חיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
שלבו בקערה קטנה מיונז, חמוצים מתוקים, בצל, מיץ לימון, תיבול קייג ' ון וכמה מקפים רוטב פלפל חריף. רוטב עשוי להתבצע עד 1 שבוע קדימה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו]()
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.