דג סיר אחד עם זיתים ועגבניות שחורות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות, דגים מוקפצים עם עגבניות חריפות וזיתים, ו דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
מחממים 1 כף שמן מהזיתים במחבת חסינת קנה. עצה בבצל ומערבבים היטב, להשאיר לבשל במשך דקה או שתיים ולאחר מכן לתת לו עוד מערבבים טוב.
מוסיפים את העגבניות וקצת מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הזיתים.
שים את הדג, צד העור למטה, על הרוטב ולטפטף על להתיז יותר שמן מצנצנת הזית.
אופים, חשוף, במשך 15 דקות עד הדג מבושל.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים ישר מהמחבת, עם פלחי לימון עבור סחיטה מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.