קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

דג סנדל ברוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות

דג סנדל ברוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות
דג סנדל עם רוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים.

הוראות

1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
פילה מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר דגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מגישים דגים בבריכה של צלפים חמים, זית ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מקשטים עם צלפים, פלחי לימון, פלחי עגבניות שזיפים, וזיתים בשלים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
זיתים בשליםזיתים בשלים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.