דג קג'ון קריספי
ניתן להכין את דג הקאג'ון הפריך תוך כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, קינמון טחון, שמן צמחי ומלח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: דג קג'ון פריך, חמין פנפיש, ו דג הפאן הדרומי של פאט.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
הוסף דגים, חתיכה אחת בכל פעם; לנער לציפוי.
מקציפים ביצים ומים בצלחת רדודה.
מניחים פתיתי תפוחי אדמה בכלי רדוד אחר. טובלים כל פילה בתערובת ביצים, ואז מצפים בפתיתי תפוחי אדמה. טובלים דגים שוב בתערובת ביצים ופתיתי תפוחי אדמה.
במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים דגים בקבוצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, ומוסיפים שמן לפי הצורך.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו
קייג ' ון בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. תוכלו לנסות את שמורת עמק וילה מריה וואיראו סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן]()
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
ייצוג קלאסי של סוביניון בלאן מעמק ויראו במרלבורו, מפוצץ בתווי פירות טרופיים ארומטיים שנמצאים בתת-אזור חם יותר זה. יין זה מציג ניחוחות עוצמתיים של דומדמניות שחורות, פסיפלורה ומלון סלע בשל. לחיך מערך מפתה של פירות הדר בשלים מעורבבים בעשבי תיבול חריפים כמו רוזמרין טרי, ומסיימים בחומציות עדינה.