אם יש לך מלח מתובל, פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דג שקדים, פאי דגים מעוטר בפילה, ו דג מצופה גבינה.
הוראות
1
שים חמאה ב-13 מ " מ. אקס-9-אין. אקס-2-אין. צלחת אפייה; מניחים בתנור 400 מעלות F עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים חמאה על החלק התחתון של המנה; מכסים עם בצל. מסדרים דגים על בצל; מפזרים מלח, שמיר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכית
3
מערבבים את גבינת הפרמזן, מיונז, פטרוזיליה ומיץ לימון; מורחים על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריט
4
אופים, חשוף, ב 400 מעלות f במשך 18-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.