דובדבן קצת
דובדבן טריפל הוא קינוח אירופי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו סירופ שוקולד, תמצית ונילן, תערובת פודינג וניל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 29%. דובדבן קצת, טרייפל משמש-דובדבן, ו טרייפל דובדבן לימון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1-3 / 4 כוסות חלב תערובת פודינג. מקציפים במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. בקערה גדולה נוספת מקציפים את תערובת הציפוי המוקצפת, הווניל ושאר החלב עד שנוצרות פסגות נוקשות.
חותכים עוגה ל-1/2 אינץ'. קוביות; מניחים חצי ב -3 קו. קערת זכוכית.
מפזרים 1 כף מיץ דובדבנים. מעליו מחצית ממילוי הפשטידה, מחצית מהפודינג ו 1/4 כוס סירופ שוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם תוספת מוקצפת וסירופ שנותר.
מפזרים קוקוס ושקדים. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טריפל עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. טורלי השופט בל ויניארד זינפנדל עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
![טורלי ג ' ודג ' בל ויניארד זינפנדל]()
טורלי ג ' ודג ' בל ויניארד זינפנדל
היין הזה מגיע מבלוק הפיקניק היל של כרם סטורי בעמק שננדואה. גפנים מאומנים בראש, מגדלים יבשים, וזרעים משלהם נטעו בשנת 1907. ליין יש את הברמבל האופייני לאמדור, מבנה ופירות אדומים.