דודה קרול של תרד ואופה דגים
עוגת התרד והדגים של דודה קרול עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת צ'דר חדה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: מטבל התרד של דודה קרול, מטבל התרד של דודה קרול, ו קינוח פרפה עם קרם ברי סגול של דודה קרול.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה, לערבב את התרד, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, על 5 כפות פירורי לחם יבשים, ואת הביצה.
מורחים את התערובת לתחתית של צלחת אפייה קטנה. מסדרים את פילה בקלה על גבי תערובת תרד, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם גבינת צ ' דר ופירורי לחם הנותרים.
מכסים, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.