תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר סועד. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר ישן וטוב, דיינר קציץ בשר מיוחד, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. בקערה גדולה, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, באמצעות מזלג או כף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף דק קוצצים את השום. לקלף את הבצל, ולקצוץ מספיק של הבצל לחתיכות קטנות כדי למדוד 3 כפות. לעטוף הנותרים חתיכת בצל, ומקרר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מוסיפים את השום והבצל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק