דינג דונג שמונה אזעקה צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 723 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, כוסברה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגות דינג דונג, עוגת דינג דונג ענקית, ו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" .
הוראות
1
משרים צ 'ילי אנצ' ו במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
מים
2
לנקז היטב.
3
בעוד צ 'ילי להשרות, לטחון 1 שן שום שלם מחית כדי להדביק עם 1/2 כף מלח, 1/2 כף כמון, ו 1/2 כף אבקת צ' ילי. טפיחה בשר יבש לזרוק עם תערובת תבלינים בקערה גדולה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
אבקת צ ' ילי
פלפל צ ' ילי
כמון
בשר טחון
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 7 ליטר רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז בקר חום ב 3 או 4 קבוצות, ללא צפיפות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה (חום נמוך לפי הצורך; תערובת תבלינים שורף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
להעביר בשר משחימים לקערה אחרת. (לא לנקות סיר.)
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
6
אנצ 'וס Purée בבלנדר יחד עם עגבניות (כולל מיץ), צ' יפוטלים adobo, כוסברה, הנותרים 2 שיני שום שלמות, ונשאר 1/2 כף מלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
מיץ
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
מוסיפים מספיק שמן לשומן בסיר לסך 3 כפות, ואז מבשלים בצל ושום קצוץ על חום מתון, ערבוב וגירוד חתיכות חומות מבשר בקר, עד מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים אורגנו, כף הנותרים כמון, ואת שאריות אבקת צ ' ילי כף לבשל, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
אורגנו
כמון
9
להוסיף פירה צ ' ילה ו 1 סראנו קצוץ ומבשל, ערבוב, 5 דקות. מערבבים בירה, מים ובשר בקר יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה בעדינות ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם ולבדוק לעתים קרובות כדי לוודא צ ' ילי לא לוהט, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מים
בקר
בירה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
טעם רוטב, ולאחר מכן להוסיף יותר סראנו אם תרצה ולהמשיך להתבשל, מכוסה חלקית, עד בשר רך מאוד ורוטב הוא מעובה מעט, 1 עד 2 שעות יותר. (אם צ ' ילי הופך עבה מאוד לפני הבשר רך, דק עם מים לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
רוטב
מים
בקר
בשר
11
בשר לגרוס גס (עדיין בסיר) עם 2 מזלגות צ ' ילי קריר לחלוטין, חשוף, ואז צונן, מכוסה, 1 עד 2 ימים כדי לאפשר טעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
לחמם על אש נמוכה, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד חם, כ -30 דקות.
13
מוסיפים שעועית (אם משתמשים) ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Avinyo קאווה ברוט Reserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.