דלעת בקארי ומרק אגס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו מרק דלורית בקארי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן. צלי בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, כ 45 דקות. לגרוף את עיסת מהקליפה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, ומלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגסים ואת הדלעת השמורה, ומבשלים עד האגסים רכים מאוד, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סכין קילוף
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר, מערבבים במחצית ומחממים.