קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלורית בקארי ומרק אגס

דלורית בקארי ומרק אגס
דלעת בקארי ומרק אגס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו מרק דלורית בקארי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן. צלי בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, כ 45 דקות. לגרוף את עיסת מהקליפה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, ומלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגסים ואת הדלעת השמורה, ומבשלים עד האגסים רכים מאוד, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר, מערבבים במחצית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת