קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

דלעת-אגוזים טורט

דלעת-אגוזים טורט
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טורט דלעת אגוזי לוז יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, דלעת שמורות, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו טורט אגוזי לוז דלעת, טורט אגוזי לוז, ו טורט אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. שמור 1 כוס דלעת עבור קרם דלעת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח את הדלעת הנותרת ואת כל שאר מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר עוגות ממחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
5
בקערה גדולה ומקוררת, לנצח את כל מרכיבי דלעת קרם למעט דלעת שמורות במהירות גבוהה עד נוקשה. בעדינות לקפל בדלעת. שמור 1 1/3 כוסות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים שכבת עוגה אחת, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
7
מורחים עם 1 1/2 כוסות קרם דלעת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד מעוגל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים שאריות קרם דלעת סביב צד העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
9
מורחים שמורות קרם דלעת על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים. מקררים 1 שעה לפני ההגשה. מקררים כל עוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית