מרק דלעת חמאה ותפוחים דורש כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת $3.08 למנה, מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 721 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-57 גרם שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש קינמון טחון, פלפל, שמן קנולן וכדלעת חמאה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 69%, המנה הזו די טובה. מרק דלעת תפוחים ותפוחים, מרק דלעת תפוחים ומרק דלעת חמאה ותפוחים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית ומבשלים עד שהיא משחימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אבקת צ'ילי קליפורניה טהורה (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות כרישה פרוסה, חלקים לבנים בלבד
3
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם מתרככים מעט, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה פרוסה, חלקים לבנים בלבד
4
מוסיפים את השום ומטגנים קצרות כדי לשחרר את ניחוחו.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים את הדלעת והתפוחים, מעלים את האש לגבוהה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתחילים להתקרמל, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את ה-Toasted Spice Rub ומבשלים קצרות כדי לצלות אותו, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
6
מוסיפים את הציר או תערובת המרק-מים, מביאים לרתיחה ומכסים חלקית. כוונו את האש לשמירה על רתיחה עדינה ומבשלים עד שהדלעת והתפוחים רכים, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מעבירים בקבוצות לבלנדר או מעבד מזון ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לסיר, מחממים לטמפרטורת הגשה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מחלקים את המרק בין קערות מחוממות ומקשטים כל חלק בחלק מהאגוזי מלך, אם משתמשים בו.
במחבת קטנה כבדה על אש בינונית, מערבבים את זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגרי הפלפל. כשהשומר הופך לחום בהיר, עובדים מהר. הפעילו את מאוורר הפליטה, הוסיפו את פתיתי הפלפל האדום וזרקו, זורקים, זורקים, תמיד מתחת למאוורר. הופכים מיד את תערובת התבלינים לצלחת להתקרר. מכניסים לבלנדר עם אבקת הצ'ילי, המלח והקינמון ומערבבים עד שהתבלינים טחונים בצורה אחידה. אם יש לכם טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המיועדת לטחינת תבלינים, טוחנים רק את השומר, הכוסברה, הפלפל ופתיתי הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס