לחמניות Streusel דלעת-קינמון עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת-לחמניות Streusel קינמון, לחמניות קינמון Streusel, ו לחמניות קינמון דלעת מחיטה מלאה.
הוראות
1
כדי להכין את הלחמניות, להמיס שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
גלול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
2
להוסיף 2 כוסות קמח, דלעת, ואת המרכיבים הבאים 5 (דלעת דרך אגוז מוסקט); להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של קמח 3/4 כוס הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
דלעת
מוסקט
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.)