קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת-לחמניות Streusel קינמון

דלעת-לחמניות Streusel קינמון
לחמניות Streusel דלעת-קינמון עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת-לחמניות Streusel קינמון, לחמניות קינמון Streusel, ו לחמניות קינמון דלעת מחיטה מלאה.

הוראות

1
כדי להכין את הלחמניות, להמיס שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
2
להוסיף 2 כוסות קמח, דלעת, ואת המרכיבים הבאים 5 (דלעת דרך אגוז מוסקט); להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של קמח 3/4 כוס הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב 3 כפות סוכר מגורען, סוכר חום, 2 כפות קמח, וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 x 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מפזרים תערובת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
9
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
חותכים לגלגל לפרוסות 12 (1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
מניחים פרוסות במחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 25 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים את הלחמניות ב 375 במשך 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב במשך 15 דקות במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
14
כדי להכין את הזיגוג, לשלב את אבקת הסוכר, 1 כף מים, ותמצית וניל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
טפטוף זיגוג על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
גלולגלול
16
מגישים חמים.