דלעת סקווש, בצל מקורמל, לזניה תרד
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש, בצל מקורמל, ותרד לאסגנאן לנסות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מרווה, קורנית, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו דלעת סקווש, בצל מקורמל, לזניה תרד, פשוט קרמל Butternut סקווש ולזניה פלורנטין קייל, ו טארט דלעת סקווש עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סקווש, 1 כף שמן, מרווה, שום, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור בקערה גדולה; לזרוק למעיל. מסדרים תערובת סקווש על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד סקווש הוא מכרז. מגניב מעט; לקלף שום.
מניחים סקווש ושום בקערה; מחית חלקית עם מזלג.
חום שנותר 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים במשך 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; להמשיך לבשל במשך 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 2 כפות מים ותרד לתנור הולנדי; להגדיל את החום גבוה. לכסות ולבשל 2 דקות או עד wilts תרד.
מסננים במסננת; מגניב. לסחוט עודף נוזל מתרד.
חום 4 1/2 כוסות חלב, עלה דפנה, טימין בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. ניפטר מעלי דפנה וקורנית. החזירו את המחבת לחום בינוני.
שלב נשאר 1/2 כוס חלב וקמח בקערה קטנה.
מוסיפים למחבת, מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח, 1 1/4 כוסות גבינה, פלפל אדום, אגוז מוסקט.
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת חלב; למעלה עם חצי תערובת סקווש, חצי תערובת תרד, ותערובת חלב 3/4 כוס. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים תערובת חלב נותרת על אטריות.
אופים ב 425 במשך 30 דקות, ולהסיר מהתנור.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
לצלות 2 דקות או עד גבינה מותכת משחימים קלות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.