לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש, בצל מקורמל, ותרד לאסגנאן לנסות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מרווה, קורנית, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו דלעת סקווש, בצל מקורמל, לזניה תרד, פשוט קרמל Butternut סקווש ולזניה פלורנטין קייל, ו טארט דלעת סקווש עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים סקווש, 1 כף שמן, מרווה, שום, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור בקערה גדולה; לזרוק למעיל. מסדרים תערובת סקווש על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח, לציפוי זכוכית
16
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת חלב; למעלה עם חצי תערובת סקווש, חצי תערובת תרד, ותערובת חלב 3/4 כוס. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.