דלעת רול עם קרם חמאת בוטנים פריך
דלעת רול עם קרם חמאת בוטנים פריך דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: דלעת רול עם קרם חמאת בוטנים פריך, פריך חמאת בוטנים פלדה לחתוך שיבולת שועל + שמח לאומי בוטנים יום, ו עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת בוטנים.
הוראות
עוגה: מחממים תנור ל 375 מעלות F. מנפים אבקת סוכר בנדיבות על שטח 12 x 17 אינץ ' של מגבת מטבח דקה ונקייה. תרסיס 10 x 15 אינץ ' גליל מחבת עם תרסיס לא מקל עם קמח; קו עם שעווה או נייר קלף. תרסיס נייר שעווה עם תרסיס לא מקל עם קמח.
מקציפים ביצים בקערה ערבוב עם מיקסר חשמלי, לנצח בהדרגה סוכר, דלעת, תבלינים, אבקת אפייה, סודה וקמח, גירוד קערה בין תוספות.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת.
אופים במשך 10 עד 13 דקות או עד קיסם הוא נקי.
שחרר את קצוות העוגה מיד ולהפוך את העוגה על המגבת מוכנה. בזהירות להסיר נייר.
מגלגלים את העוגה מתחילה בקצה הצר. מגניב על מתלה תיל במשך 45 דקות.
מילוי: מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר, חמאת בוטנים, ותמצית בקערה בינונית עד בשילוב טוב.
עוגת פרוס; מורחים חמאת בוטנים קרם באופן שווה לקצוות של עוגה.
רול עוגה; לעטוף בניילון נצמד ומקרר כמה שעות לפני ההגשה.
לפני ההגשה, טפטוף עם סירופ קרמל ובוטנים קצוצים.