מתכון דלעת, שעועית חמאה, קארי תרד מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאת שעועית, שמן צמחי, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת, שעועית חמאה, קארי תרד, תרד, עדשים אדומים וקארי שעועית, ו קארי אדום דלעת שעועית ירוקה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול על חום בינוני, ומערבבים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך ומתחיל חום, על 8 דקות. מערבבים את משחת הקארי, מבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מי חלב הקוקוס, ודלעת. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הדלעת הוא כמעט רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את השעועית החמאה, וממשיכים להתבשל עד שהדלעת רכה, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את התרד והכוסברה. מבשלים עוד כמה דקות כדי לחמם, ומגישים.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ז ' ול טיילור גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.