דלעת תפוחים
המתכון לדלעת תפוחים מוכן בכ-35 דקות . תוספת זו מכילה 102 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-5 מנות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאת תפוחים, מלח, קינמון טחון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 81% , מנה זו מצוינת. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק דלעת ותפוחים , מרק דלעת ותפוחים בקארי , וחטיפי פיסטוק דלעת תפוחים ללא גלוטן .
הוראות
מניחים את הדלעת בסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 15-20 דקות או עד שהיא רכה.
בקערה גדולה, מועכים את הדלעת עם חמאת תפוחים, שמנת, מלח וקינמון עד לקבלת תערובת אחידה.