קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דמסון טארטלטים

דמסון טארטלטים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Damson Sour, שזיף דמסון וג'ין ג' אם, ו Damson And Bramble Plate Pie (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח דופק, חמאה, וממתקים סוכר במעבד מזון עד שהוא דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חלמונים ודופק רק עד שהבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומחלקים לשניים. טופס כל חצי לתוך מרובע 4 אינץ '(בערך 1 אינץ ' עבה) לעטוף בניילון נצמד. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
להביא שזיפים שלמים, סוכר, יין, עלה דפנה לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני נמוך, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד סוכר מומס (להיזהר מיצים לא להרתיח מעל). להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שזיפים להתפרק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר, ואז לכסות. להשליך בורות עלה דפנה, ולאחר מכן להוסיף קצת סוכר ממתקים לפי הטעם אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מאפה באח גס מכיכר קפואה אחת למחבתות טרטלט, מחלק אותו באופן שווה. (מילואים הנותרים בצק לשימוש נוסף.) הקש פתיתי בצק לתוך מחבתות טרטלט לקו תחתית וצדדים באופן שווה. זין ישבנים בכל רחבי עם מזלג, ואז להקפיא tartlets עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים טארט בתבנית אפייה רדודה והכניס לתנור. הפעל טמפרטורת תנור עד 204° ואופים עד פגזים זהובים בכל רחבי, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר מחבתות טארטלט למתלה להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר פגזים ממחבתות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1
לשים שמנת בקערה גדולה, ואז לגרד זרעים שעועית וניל לתוך שמנת. הכה בסוכר וגרירה עם מיקסר חשמלי עד קרם פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים בערך 2 כפות compote שזיף, ולאחר מכן לחלק את הקרם בין פגזים tartlet.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
CompoteCompote
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגישים עם כמה קומפוט שנותר (יהיה לך הרבה שנשאר).
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1
* אם אתה לא יכול למצוא שזיפים דמסון או שזיפים, תחליף את שזיפים אדומים או שחורים מתוקים מעט ולהשתמש 2 כפות מיץ לימון במקום יין (עבור חומציות גדולה יותר).* ארבעה אינץ ' מחורץ מחבתות טארטלט זמינים ב גשר כלי מטבח (212-688-4220; bridgekitchenware.com). * מאפה יכול להיות קפוא עד 1 חודש.* קומפוט שומר, מכוסה ומקורר, 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
CompoteCompote
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)