גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. עם כפית נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר מושחר, ו דקר Picatta (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל; מניחים על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. מטגנים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
זיתים תהליך הבא 5 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ דק, גירוד הצדדים של קערה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.