קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות84
ציון בריאות2
מגזין

דרום Foodways ' מיסיסיפי דלתא חם Tamales

דרום Foodways ' מיסיסיפי דלתא חם Tamales
אם יש לך פפריקה, אבקת בצל, פלפל קאיין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Delta Tamales, עוגת בוץ מיסיסיפי + בגידה של תנ " ך הבישול הדרומי של פאולה דין! - סגור, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas.

הוראות

1
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ומניחים בסיר גדול, כבד. מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 2½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הבשר ושמור את נוזל הבישול. כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך כל עור או חתיכות גדולות של שומן. לגרוס או לקצוץ את הבשר לחתיכות קטנות. צריך להיות בערך 14 עד 16 כוסות בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול וכבד על אש בינונית. מערבבים את אבקת צ ' ילי, פפריקה, מלח, פלפל, קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, כמון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵףכָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבשר ומערבבים מעיל עם שמן ותבלינים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא התחמם, 7 עד 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
כדי להכין את קליפות התירס: בעוד הבשר מבשל, להשרות את הקליפות בקערה גדולה או כיור של מים חמים מאוד, עד שהם מתרככים וגמיש, על 2 שעות. בעדינות להפריד את הקליפות לעלים בודדים, מנסה לא לקרוע אותם. לשטוף את כל אבק ולהשליך כל משי תירס. שמור על כל דיסק שמתפצל לצד, שכן שני חלקים קטנים יכולים להיות חופפים ומשמש כאחד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כדי להפוך את בצק מאסה: מערבבים את maseca, אבקת אפייה, מלח, שומן יחד בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים במרק חם מספיק (מבישול הבשר) כדי להפוך בצק רך, ספוגי כי הוא עקביות של פירה עבה. הבצק צריך להיות לח אבל לא רטוב. מכסים את הקערה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שומן חזירשומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הסר קליפת תירס מן המים וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
הנח את הקליפה על משטח עבודה.
3
כ - ¼ כוס של המסא בשכבה זוגית על פני הקצה הרחב של הקליפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות. כף על 1 כף של תערובת הבשר בשורה במורד מרכז מסה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מגלגלים את הקליפה כך שבצק מאסה מקיף את המילוי ויוצר גליל או חבילה. מקפלים את הקליפה מתחת לסגור את התחתונה ולהשלים את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את הטמלים שהושלמו בשכבה אחת על תבנית אפייה. חזור עד כל מאסה ומילוי משמש. מבשלים או קיטור tamales.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
כדי להרתיח: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מניחים מספיק tamales בסיר, כך שהם לא נופלים או לבוא unrolled, או לקשור את הצרור יחד עם חוט מטבח. בזהירות למלא את הסיר עם מספיק מים לבוא רק לחלק העליון של tamales, מנסה לא לשפוך מים ישירות על tamales. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד masa הוא המשרד ומושך מן הקליפה בקלות ובצורה נקייה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כדי קיטור: לעמוד זקוף tamales, צד סגור למטה, בסל ספינת קיטור גדול. מכסים את tamales עם מגבת לחה או קליפות נוספות. קיטור על tamales מעל מים רותחים עד המסא הוא מוצק ומתרחק מהקליפה בקלות ובניקיון, על 1 עד 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
9
מגישים את tamales חם, בקליפות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5