דרך ספונטינו
דרך Spuntino עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פונה פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino, קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה).
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F.
שים את הלחם הטרי בקערה, לכסות אותו במים, ולתת לו להשרות במשך דקה בערך.
יוצקים את המים וסוחטים את הלחם, ואז מתפוררים וקורעים אותו לחתיכות קטנות.
מערבבים את הלחם עם כל שאר החומרים למעט רוטב העגבניות בקערת ערבוב בינונית, ומוסיפים אותם בסדר שהם רשומים.
מוסיפים את פירורי הלחם המיובשים האחרונים כדי להתאים לרטיבות: התערובת צריכה להיות רטובה לחה, לא רטובה מרושלת.
לעצב את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר בגודל כדוריד ומרחבים אותם באופן שווה על תבנית אפייה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות. כדורי הבשר יהיו מוצקים אבל עדיין עסיסיים ומניחים בעדינות כאשר הם מבושלים דרך. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את כדורי הבשר ולהחזיק אותם במקרר במשך כמה ימים או להקפיא אותם לעתיד.)
בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות במחבת sauté גדול מספיק כדי להכיל את כדורי הבשר בנוחות.
לזרוק את כדורי הבשר למחבת של רוטב ולדחוף את החום למעלה אי פעם כל כך מעט. מבשלים את כדורי הבשר במשך חצי שעה בערך (זה לא אחד מאותם מקרים שבהם יותר טוב) אז הם יכולים לספוג קצת רוטב. תשאיר אותם שם עד שיגיע הזמן לאכול.
מגישים את כדורי הבשר 3 לאדם בעזרה בריאה של הרוטב האדום, ופוגעים בחלק של כולם-אף פעם לא במחבת—עם הר רך של גבינה מגוררת. שמור את שאריות רוטב העגבניות (זה יהיה סופר טעים במיוחד) ולהשתמש בו בכל מקום רוטב עגבניות נקרא בספר זה.
מובאה מתוך המדריך "Frankies Spuntino Kitchen Companion & Cooking" מאת פרנק פלקינלי, פרנק קסטרונובו, פיטר מיהאן. זכויות יוצרים © 2010 by Frank Falcinelli, Frank Castronovo, Peter Meehan. Published by Artisan Books, a division of Workman Publishing Company, Inc.