קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

האורז הספרדי החריף של גיא

האורז הספרדי החריף של גיא
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז בסמטי, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז ספרדי חריף, אורז זעפרן ספרדי חריף, ו עוף ספרדי עם אורז לימון חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל או את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מסדרים את הפעמון האדום, poblano, jalapeno, סראנו ותירס על הגריל או תחת broiler. Char, פונה לעתים קרובות, עד הפלפלים שלפוחיות תירס מתחיל חום מעט. הפלפלים הקטנים יסיימו ראשונים, כפי שהם עושים, להעביר שקית נייר קטנה ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תן לפלפלים להזיע ולהתקרר, ואז להסיר את הזרעים ואת העור ואת הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים את גרעיני התירס מקלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
6
מוסיפים את הפלפלים והתירס לקערה קטנה ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בתנור הולנדי גדול, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים את הבצל, פלפל צהוב וצ ' ייוטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
ChayoteChayote
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
לטגן עד שרק מתחיל לקרמל. מתבלים במלח, פלפל וקיין. מערבבים את השום והאורז וטחון במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים פלפלים ותירס מוכנים, זיתים, שעועית שחורה ועגבניות. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
כבה את החום, להוסיף את הכוסברה ולהתאים תבלינים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
12
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה