הג'מבלאיה של סינדי
Cindy's Jambalayan הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 336 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הקריאולית הזו. 298 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, אורז, נקניק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שעועית שחורה - בסגנון סינדי , מטבח Cajun: Jambalaya טבעוני , ו- Easy Crawfish Jambalaya .
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הנקניק ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, הפלפל והסלרי; מתבלים במלח ובתיבול קייג'ון. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 6 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את האורז עד לציפוי אחיד בתערובת הירקות, ואז יוצקים פנימה את העגבניות עם מיץ, שום, מרק עוף, עלי דפנה ועלי טימין. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
לאחר 20 דקות, מערבבים פנימה את השרימפס ומבשלים 10 דקות ללא כיסוי עד שהשרימפס הופכים לורודים ואינם שקופים יותר במרכזם.
מסירים את הסיר מהאש, ומניחים לעמוד 5 דקות. זורקים את עלי הדפנה לפני ההגשה.