הדוק עטוף בפרוסצ'וטו
הדוק עטוף בפרושוטו הוא מתכון ללא גלוטן, פרימיטיבי ופסקירי עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת 4.15 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שינקן מעדנייה, עגבניות, מלח ופלפל. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 53% , וזה טוב. מתכונים דומים: ירכי עוף עטופות בפרושוטו , ברוקולי עטוף בפרושוטו עם צ'יפס בזיליקום , והדוק אפוי עם חרדל חריף .
הוראות
מניחים את הבזיליקום, הגבינה והשום במעבד מזון; מכסים וטוחנים בפולסים עד לקבלת קצוץ.
מוסיפים את הצנוברים, המלח, פתיתי הפלפל והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי עיבוד, מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס שמן בזרם קבוע. מערבבים פנימה את העגבניות.
מורחים כף פסטו על כל פילה; עוטפים בפרוסת פרוסצ'וטו.
מניחים על תבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' ומורחים בשמן הזית הנותר.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 10-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.