קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

הדר-חזיר מזוגג עם פארו

הדר-חזיר מזוגג עם פארו
הדר-חזיר מזוגג עם פארו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם נבטי בריסל, מיץ ליים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו בטן חזיר מזוגגת הדרים, חזה חזיר צלוי מזוגג הדרים, ו סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורפי עם פארו ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הבצל האדום; מבשלים תוך ערבוב עד להזהבה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מוסיפים את הפארו, 2 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים עד שהפארו פשוט רך, 25 דקות. מערבבים פנימה את נבטי הבריסל ומבשלים עד שהם רכים, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פארו.פארו.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מערבבים את מיצי הליים והתפוזים עם הדבש. מתבלים את החזיר בכמון, פפריקה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת גדולה ללא מקל על אש בינונית - גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את החזיר והתפוזים; מבשלים, הופכים את החזיר, עד להשחמה, 5 דקות. הפוך את טריזי התפוז; מוסיפים את תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
מעבירים את המחבת לתנור; אופים עד שמדחום המוחדר לחזיר רושם 145 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
נותנים לנוח 5 דקות, ואז פורסים ומזלפים עם מיצי התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים עם התפוזים והפארו; למעלה עם זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פארו.פארו.
11
צילום: ג ' סטין ווקר