קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל S. H. פרננדו ג'וניור Hoppers. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב קוקוס, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קארי אגוז קשיו של ש. ה. פרננדו ג'וניור, השרימפס הממולא של ש. ה. פרננדו ג'וניור, ו פודינג הקוקוס של S. H. Fernando Jr. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים פושרים. מנפים קמח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים מלח, סוכר, תערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפריש לעלות במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוסיפים את חלב הקוקוס וקמצוץ של סודה לשתייה לבצק ומניחים בצד עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מערבבים היטב.
5
שמן מחבת הופר (או מחבת כדורית דומה) וחום מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
יוצקים כפית של הבלילה ולסובב מחבת כך כל משטח מכוסה. מבשלים עד הופר הוא פריך סביב הקצוות (כ 2 דקות). ממשיכים לייצר מקפצות, משמנים מחבת אחרי שכל מקפצה נוצרת.וריאציה: עבור הופר ביצה, לאחר שפיכת הבלילה למחבת, לשבור ביצה במרכז לכסות ולבשל עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים