הודו בגריל ומגש ירקות
הודו בגריל ומגש ירקות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם קישואים, תירס אוזניים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מגש ירקות בגריל, מגש ירקות בגריל, ו מגש ירקות בגריל.
הוראות
יש לשטוף חזה הודו ולייבש טפיחה. לעשות חתך לאורכו על 2/3 דרך החלק העבה ביותר של השד. ללטף את הבשר כדי להפוך עבה באופן שווה. אם עדיין לא אחיד, לעשות יותר חתכים במקביל הראשון, דרך חלקים עבים, ושוב לחץ כדי לשטח את טורקיה.
כדי להפוך את הרוטב, לערבב מיץ תפוזים, מיץ לימון, פלפל, שום, ו 1 כפית מלח.
מערבבים 1/2 כוס הרוטב עם שמן; כיסוי וצינה הנותרים רוטב.
בקערה, מעיל טורקיה עם 1/4 כוס הרוטב עם שמן.
לקלף לחתוך בצל לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה.
חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. להשליך קצוות. בצל חוט דרך רוחב הסיבובים על שיפודי מתכת דקים להחזיק אותם שטוח. תפוז חוט באותו אופן על שיפודים יותר.
גזע ופלפלי זרע; לחתוך לאורכו לרבעים.
לקצץ את הקצוות קישואים, ולאחר מכן לחתוך סקווש חצאים לרוחב לאורך. חתיכות חוט לאורך על שיפודי מתכת דק.
להסיר ולהשליך קליפות ומשי מתירס. עם סכין כבדה, הקשה עם פטיש במידת הצורך, לחתוך לרוחב תירס לתוך סיבובים 2 אינץ'.
מברישים את כל הירקות ופרוסות התפוז עם רוטב שנותר עם שמן.
מניחים הודו, את כל הירקות, ופרוסות תפוז על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות או על גריל גז על חום גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 2 עד 3 שניות). סגור מכסה על גריל גז.
הופכים ירקות ופרוסות תפוז, הופכים לפי הצורך לחומים באופן שווה, כ -5 דקות לתפוזים, 10 עד 12 דקות לירקות. כפי שנעשה, להעביר מגש גדול.
לבשל טורקיה, מפנה פעם אחת, רק עד הבשר הוא 160 על מדחום או לבן במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מעבירים תרנגול הודו למגש.
חותכים בשר לחתיכות ולמשוך שיפודים מירקות ותפוזים.
יוצקים רוטב שמור על מזון על מגש; מוסיפים מלח לפי הטעם.