קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה

הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה
הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים נקניק ורוטב מרווה, לחג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לכי לחנות וקחי תפוח, פטרוזיליה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים, עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר את כל החלקים הנוספים; קרביים מילואים.
3
חותכים קצות כנפיים וכל צוואר עודף, וכו'. עונת טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח כשר ופלפל טחון טרי; להיות נדיב. לשחרר את המפרקים רגל בלי לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
הפוך את המילוי על ידי חיתוך גס את הלימון , תפוח, בצל, טימין, רוזמרין, מרווה, פטרוזיליה ועלי דפנה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מערבבים עם שמן. שים מלית לתוך חלל מסבך את הציפור. אל תקשור חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
התחל את המניה לפחות 30 דקות לפני צליית טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
מניחים את קצות הכנפיים והצוואר בסיר; מוסיפים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה. להוריד כל קצף. להפחית את החום לרתיחה איטית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, פלפל וגבעולי פטרוזיליה. אפשר להרתיח על 2 1/2 שעות. מלאי זן ושמורה. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
להכין משחה על ידי לישה 6 כפות חמאה ללא מלח עם 1/4 כוס קמח. לשפשף את זה במרץ ביסודיות לתוך העור של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מפזרים 4 כפות קמח באופן שווה על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
מניחים הודו על מדף במחבת. אפשר לטורקיה להגיע לטמפרטורת החדר אם היא עדיין קרה למגע.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הניחו את תרנגול ההודו בתנור. השאר בתנור במשך 40 דקות או עד הציפור השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
שלב 8 כפות חמאה עם 1 כפית מים ולהביא לרתיחה. להפוך את התנור עד 350 מעלות ולהוסיף את טורקיה בנדיבות עם תערובת החמאה. חזור על תהליך זה פעמיים, פעם אחת בכל 10 דקות, עד נוזל basting משמש למעלה. בשלב זה, טורקיה צריך להיות בתנור על 1 שעה. עכשיו למרוח 2 פעמים יותר במרווחים של 15 דקות, באמצעות טפטוף מחבת. בשלב זה, טורקיה כבר בערך 1 שעה 30 דקות. מבשלים 20 דקות יותר ללא צליעה, כדי לאפשר לעור לפריך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר מהתנור. אפשר לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. הפוך את הרוטב במהלך תקופת מנוחה זו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את טורקיה מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מניחים מחבת צלייה ישירות על גבי מבער על חום בינוני. לבשל במשך כ 5 דקות, המאפשר נוזל עודף להתאדות. מערבבים כל הזמן. עכשיו בזהירות להסיר כל שומן עודף כי לא בשילוב עם הקמח לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
18
מוסיפים את כרישה חתוכה ומבשלים 1 דקה. לאט להוסיף 3 כוסות הודו המניה, המאפשר את הרוטב להתעבות כפי שהוא מגיע לרתיחה. בשלב זה ניתן להחליף לסיר. ודא כי כל פיסה של טיפות המחבת כבר שולבה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
מוסיפים את הקרביים ומבשלים כ -15 דקות. מערבבים את הביצה קשה ולהסיר מחום. מתבלים לפי הטעם עם פלפל טחון טרי ומלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
20
תחתוך את ההודו ותעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
21
מגישים עם נקניק מדינה ורוטב מרווה ועוגת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
22
Jasper White ' S Cooking from New England by Jasper White / N / Nbiscuit Books

מרכיבים

11 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')4עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')10פלפל שחורפלפל שחור1קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר2ביוןעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק1ביצה קשה, קצוצה דקביצה קשה, קצוצה דק10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםכרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך בקוביות 1/4 אינץכרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך בקוביות 1/4 אינץ1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות5גבעולי פטרוזיליה איטלקייםגבעולי פטרוזיליה איטלקיים10sprigsפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית10שרימפס וורידיםרוטב חמוציותרוטב חמוציות4ענפים רוזמרין טריענפים רוזמרין טרי2ענפים מרווה טרייהענפים מרווה טרייה10שרימפס וורידיםרוטב כפרי עם מרווהרוטב כפרי עם מרווה10שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי10שרימפס וורידיםקישוטים מטורקיהקישוטים מטורקיה10שרימפס וורידיםקרביים מטורקיה, קצוץ דקקרביים מטורקיה, קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי טורקיהמלאי טורקיה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1ורמונט או טורקיה טרי אחר, כ -10 ק ורמונט או טורקיה טרי אחר, כ -10 ק " ג, מפוטם על תירס ואגוזי מלך, נהרג 3 ימים קודם לכן