הודו חג ההודיה עם לשפשף החג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, אבקת שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
צולים את תרנגול ההודו עד שמד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165 עד 170 מעלות F, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
8
תעביר את ההודו למגש. אוהל זה מאוד רופף עם נייר, ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות). שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
Gravy: לגרד את המיצים וחתיכות השחמה מן המחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות. במידת הצורך, להוסיף מספיק מלאי למיצים כדי למדוד 1 2/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
10
מחממים את שמורות 2 כפות שומן בסיר כבד, גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את השום, ואת שאלוט, ו לטגן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד הזהב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הוסף את מיצי המחבת degreased, ואת מלאי 2 כוסות. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מצטמצם עקביות הרצוי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
להקציף במיץ לימון, ואת שמנת חמוצה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.