קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני

הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הודו מטוגן ביין עם פורצ'יני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, קורנית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות מטוגנות ברוטב פורצ'יני-יין פורט, Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, ו רגלי הודו מטוגנות ביין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות. לשפשף אותם כדי לשחרר כל חצץ וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד נוזל השריית במשך 5 דקות, ואז לשפוך אותו לתוך קערה, משאיר כל חצץ מאחור.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל יצוק ברזל אמייל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים את מקלות התיפוף, מתבלים במלח וחום מכל הצדדים בחום גבוה בינוני, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
החזירו את מקלות התיפוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את היין, פורצ ' יני והנוזל השריית שלהם, טימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תרנגול ההודו נופל את העצמות, על 3 שעות; להפוך אותם 2 או 3 פעמים במהלך הבישול. השליכי את הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבצל הירוק, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך קלות משחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
העבר את הבצל הירוק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
12
מוסיפים את Portobellos למחבת, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה, הופכים אותם פעם אחת, עד מתרכך וזהוב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חותכים את בשר טורקיה את העצם לחתיכות גדולות, ולהשליך את הגידים sticklike. מרתיחים את נוזל הבישול עד שהוא בעדינות מצפה כף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
14
הוסף את Portobellos; עונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
15
שים את ההודו בצלחות מרק וכפית את Portobellos ורוטב על גבי. סדר את הבצל הירוק לצד ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)