קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות54
ציון בריאות3
מגזין

הודו מטוגן בשמן עמוק

הודו מטוגן בשמן עמוק
הודו מטוגן בשמן עמוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 288 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תיבול קריאולי, שמן בוטנים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק.

הוראות

1
בסיר גדול או טיגון טורקיה, שמן חום 400 מעלות F (200 מעלות C). אל תשכחו להשאיר מקום לתרנגול ההודו, או שהשמן יישפך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
שכבת מגש גדול עם שקיות נייר מזון בטוח.
3
יש לשטוף את טורקיה, ביסודיות לטפוח יבש עם מגבות נייר. לשפשף תיבול קריאולי על טורקיה מבפנים ומבחוץ. ודא החור בצוואר פתוח לפחות 2 אינץ ' כך השמן יכול לזרום בחופשיות דרך הציפור.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שים את כל הבצל והודו בסל הניקוז. ההודו צריך להיות ממוקם בסוף צוואר הסל הראשון. לאט לאט להוריד סל לתוך שמן חם כדי לכסות לחלוטין את טורקיה. לשמור על הטמפרטורה של השמן ב 350 מעלות F (175 מעלות C), ולבשל טורקיה במשך 3 1/2 דקות לקילו, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
בזהירות להסיר סל משמן, ולנקז את טורקיה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הירך; הטמפרטורה הפנימית חייבת להיות 180 מעלות F (80 מעלות C). לסיים ניקוז טורקיה על מגש מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום