הודו מטוגן בשמן עמוק
הודו מטוגן בשמן עמוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 288 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תיבול קריאולי, שמן בוטנים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
בסיר גדול או טיגון טורקיה, שמן חום 400 מעלות F (200 מעלות C). אל תשכחו להשאיר מקום לתרנגול ההודו, או שהשמן יישפך.
שכבת מגש גדול עם שקיות נייר מזון בטוח.
יש לשטוף את טורקיה, ביסודיות לטפוח יבש עם מגבות נייר. לשפשף תיבול קריאולי על טורקיה מבפנים ומבחוץ. ודא החור בצוואר פתוח לפחות 2 אינץ ' כך השמן יכול לזרום בחופשיות דרך הציפור.
שים את כל הבצל והודו בסל הניקוז. ההודו צריך להיות ממוקם בסוף צוואר הסל הראשון. לאט לאט להוריד סל לתוך שמן חם כדי לכסות לחלוטין את טורקיה. לשמור על הטמפרטורה של השמן ב 350 מעלות F (175 מעלות C), ולבשל טורקיה במשך 3 1/2 דקות לקילו, כ 45 דקות.
בזהירות להסיר סל משמן, ולנקז את טורקיה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הירך; הטמפרטורה הפנימית חייבת להיות 180 מעלות F (80 מעלות C). לסיים ניקוז טורקיה על מגש מוכן.