קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

הודו עם מלית לחם נקניק-תירס

הודו עם מלית לחם נקניק-תירס
הודו עם מלית לחם נקניקים-תירס היא מנה דרומית עיקרית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 1271 קלוריות , 124 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . תמורת $3.77 למנה , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-45 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטריות, פלפל, חמאה ובצל. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: מלית לחם תירס ערמונים תפוחים טבעוניים , מלית מחמצת עם נקניקיות מרווה ותפוחים , וחזה הודו בגריל עם מלית קרמיני קרני-תפוח .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את הביצים, החלב והשמן; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
3
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים בחום 425 במשך 18-20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הסלרי, הבצל, הפטריות והפלפל האדום בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את המרק, התבלינים והנקניק. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-דַק-
6
מסירים מהאש.
7
חותכים לחם תירס ל-1/2 אינץ'. קוביות; מקפלים לתערובת נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
ממש לפני האפייה, ממלאים בצורה רופפת את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מניחים את שאר המלית ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
11
שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תופים עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מניחים עם החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
14
אופים, ללא כיסוי, בטמפרטורה של 325 במשך 3-3/4 עד 4-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 עבור תרנגול ההודו ו-165 עבור המלית, מזיז מדי פעם בטפטופי מחבת (כסה בצורה רופפת בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי ).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
15
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 45-50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
לגלות; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מכסים את הודו בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים את המלית והגילוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®