הודו צלוי דלתא עם רוטב מיליון דולר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי דלתא עם רוטב מיליון דולר. מנה זו מכילה כ 102 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, עלי דפנה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת מיליון דולר, Calzones מיליון דולר, ו מיליון דולר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים cheesecloth לתוך 3-x 3-ft. מרובע. (Cheesecloth צריך להיות גדול מספיק כדי לעטוף סביב טורקיה כולה.) להשרות cheesecloth ב 1 מרק כוס 15 דקות. מוציא את הגבינה, משליך את מרק הבשר העודף.
הניחו בד גבינה על מדף צלייה במחבת צלייה.
מניחים בייקון במרכז cheesecloth.
מערבבים 1/2 כוס חמאה, מלח ופלפל.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, וטפוח טורקיה יבש עם מגבות נייר. לשחרר ולהרים את העור משד טורקיה עם אצבעות, ללא ניתוק לחלוטין העור; לשפשף כשליש תערובת חמאה מתחת לעור. בזהירות להחליף את העור, ולשפשף את תערובת החמאה שנותרה מעל מחוץ לטורקיה. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט המטבח; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מניחים הודו, חזה למטה, על גבי בייקון במחבת צלייה. הרם צדדים של cheesecloth למעלה ומעל טורקיה. טוויסט הקצוות של cheesecloth יחד, ולאבטח בחוזקה עם מחרוזת. לקצץ עודף cheesecloth ו מחרוזת.
מערבבים יחד יין, הבא 4 מרכיבים, ו 1 מרק כוס.
אופים הודו ב 500 במשך 30 דקות.
בינתיים, לחמם חמאה 1 כוס מרק 1/2 כוס בסיר על אש נמוכה רק עד החמאה נמסה.
יוצקים תערובת על טורקיה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ואפה 2 1/2 שעות, תוך שימוש בטפטוף מחבת כל 30 דקות.
הסר טורקיה מהתנור, ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 40
בזהירות להעביר טורקיה ללוח חיתוך, באמצעות מגבות צלחת נקיות.
הסר וזרוק cheesecloth ובייקון. בזהירות לחזור טורקיה, השד בצד למעלה, למחבת צלייה.
אופים טורקיה ב 400 במשך 30 דקות או עד העור הוא חום זהוב מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 170 עד 17
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, ומשאירים שאריות מחבת בצלייה.
בואו טורקיה לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
יוצקים טפטוף מחבת דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה כוס 4 כוס כוס כוס.
הסר עודף שומן מפני השטח של טפטוף.
יוצקים 2 כוסות טפטוף לתוך סיר בינוני; מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים קמח ו 2 כפות. חמאה ליצירת משחה חלקה.
לטאטא תערובת חמאה לתוך תערובת מרק, לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה.