הודו צלוי לח וטעים מאוד
הודו צלוי לח וטעים מאוד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, שום, תפוחי סבתא סמית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי לח עם רוטב נמל, צלי סיר טעים, ו צלי סיר איטלקי טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
חותכים חמאה לחתיכות של 1 כף, מרבעים את החלקים ומכניסים למקרר לחמאה עד הצורך.
השתמש באצבעותיך כדי לשחרר את העור מעל חזה ההודו והירכיים.
חותכים חור בעור ההודו בין הזנב לגוף (כדי להדביק רגליים); חותכים חור בכל צד של ההודו מתחת לכל כנף (כדי להדביק כנפיים). לשפשף את העור כולו עם שמן צמחי.
זורקים טריזי תפוחים ובצל, שיני שום וסלרי בקערה גדולה עד לאיחוד; מפזרים תיבול עופות מעל תערובת התפוחים וזורקים שוב לציפוי. ממלאים את חללי הגוף והצוואר בתערובת התפוחים. הכנס כל קצה כנף לתוך החור מתחת לכנף כדי לאבטח כנפיים; הכנס את שתי הרגליים לתוך חור ליד הזנב כדי לאבטח את הרגליים.
מניחים הודו על מתלה ומניחים בתבנית צלייה. הכניסו חתיכות חמאה קרות מתחת לעור המשוחרר, וחלקו את החמאה בצורה אחידה ככל האפשר.
צולים את ההודו בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצם, קורא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), בערך 3 1/2 שעות. בדוק אם קיימות לאחר 3 שעות.
מוציאים את תבנית הצלייה המכילה הודו מהתנור ומכסים בנייר אלומיניום, לוחצים קלות את נייר הכסף ישירות על הציפור.
תנו להודו לנוח 40 דקות לפני הגילוף.