הודו צלוי מתובל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 125 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, טורקיה 1 שעה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו הודו צלוי מתובל, תרנגול הודו צלוי מתובל בחפרפרת, ו המבורגר הודו מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
טוסט תבלינים עם מלח ים במחבת כבדה קטנה ויבשה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד ריחני כוסברה הוא גוון כהה יותר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה מטחנה ודופק עד הקרקע דק. מילואים 1 כפית תערובת תבלינים, ולאחר מכן מערבבים יחד תערובת תבלינים נותרת עם זנגביל מגורד, שום, וחמאה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף. החל בקצה חלל גדול של טורקיה, להחליק בעדינות את האצבעות בין העור והבשר של השד והרגליים כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. באמצעות כף, להחליק דבק תבלין מתחת לעור של חזה הודו ורגליים, דוחף את החמאה מתוך כף עם אצבע על מחוץ לעור (לא לשים משחה תבלין מתחת לעור טורקיה מראש). לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
הדבק תבלינים
מקלות עוף
גרוטאות טריות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
יוצקים תערובת למחבת צלייה, ולאחר מכן להגדיר מתלה במחבת צלייה, הסדרת חתיכות צוואר וירקות סביב מתלה לפי הצורך (נוזל צריך להיות ממש מתחת לתחתית המתלה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
תרנגול הודו צלוי על מתלה, מחבת סיבוב 180 מעלות באמצע צלייה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של ירכיים (מבחן שניהם, קרוב אבל לא נוגע בעצמות) רושם 77°, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר טורקיה מגש, הזמנת מיצים במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
בואו טורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 79°).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מסננים מיצי פאן דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך 1-ליטר למדוד, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה. תרפרף ותשליך שומן. (אם באמצעות מפריד שומן, יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מפריד לתוך כוס מדידה, להשליך שומן.) אתה צריך 4 כוסות מלאי. אם יש פחות, להוסיף יותר מרק. אם יש עוד, להרתיח כדי להפחית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר את כל המניה אבל 1/2 כוס לסיר בינוני כבד ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא יחד קורנפלור 1/2 כוס שמורות מלאי בקערה קטנה עד חלקה, ואז לטאטא לתוך מניה רותחים ומרתיחים, לטאטא מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות