קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה

הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה
אם יש לכם עוף, מלח ופלפל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ברווזים קלויים עם זיגוג מנדרינה-הויסין, עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, ו הרב קלוי טורקיה עם זיגוג הדר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לציפור ומתבלים את החלל במלח ופלפל. לשפשף את הציפור בנדיבות עם שמן ולהגדיר אותו השד בצד במחבת; העונה עם מלח ופלפל. צלי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בקערה, לשלב 2 כוסות של המניה עם 2 כפות שמן. יש למרוח את ההודו בתערובת המניה ולפזר את הבצל, הגזר והסלרי במחבת. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 וצולים במשך 31/2 שעות ארוכות יותר, צולים כל 30 דקות ומסובבים את המחבת כמה פעמים, עד שמד חום מיידי מוכנס לאוגר הירך הפנימי 16
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לשפשף את צוואר טורקיה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. בסיר, לבשל את הצוואר טורקיה על חום גבוה בינוני עד מתחיל חום, 3 דקות. סובב את הצוואר, להנמיך את החום בינוני לבשל עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את 6 הכוסות הנותרים של המניה ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף, במשך 2 שעות. זרוק את הצוואר; אתה צריך בערך 41/2 כוסות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
בסיר אחר, לשלב 3 כוסות של מיץ מנדרינה, זנגביל וסוכר חום ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בקערה קטנה, למזג את עמילן התירס עם 3 כפות הנותרים של מיץ מנדרינה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך המיץ בסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום, מערבבים את המרווה ומתבלים במלח; תן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
כאשר ההודו נעשה, להסיר אותו מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בנדיבות כפית חצי זיגוג מנדרינה על טורקיה וצלי במשך כ 10 דקות, או עד העור מתחיל חום. מעיל את עור טורקיה עם זיגוג מנדרינה הנותרים ואופים במשך 10 דקות יותר, או עד השחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
הוסף 1 כוס של המניה טורקיה ומרתיחים, גירוד את חתיכות השחמה. מסננים את מיצי המחבת הקלייה לתוך סיר בינוני, לחיצה על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
לרפרף את השומן מן מיצי המחבת ולהוסיף 1/4 כוס השומן לקערה; להשליך את השומן שנותר. מערבבים את הקמח לתוך השומן כדי להפוך את הדבק חלק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
לטאטא את הדבק לתוך מיצי פאן ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
להקציף את הנותרים 3 1/2 כוסות של מלאי טורקיה ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, על 10 דקות. תחרוט את ההודו ותגיש, תעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר