הודו צלוי עם רוטב נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם רוטב נקניק. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מרק עוף פחות נתרן, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושמור אותם למניות טורקיה תוצרת בית. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ את עודף השומן.
מפזרים 4 כפיות מלח על טורקיה בחלל הגוף; לקרר, חשוף, 24 שעות.
יש לשטוף את ההודו במים קרים; לטפוח יבש. דברים חלל הגוף עם בצל, סלרי, עשבי תיבול, ו 1/4 כפית פלפל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מדף צלייה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מפזרים טורקיה עם 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מכסה את השד בנייר כסף.
אופים ב 325 במשך 2 שעות, צוף טורקיה עם 1/3 כוס מרק כל 30 דקות.
הסר רדיד; אופים 1 3/4 שעות נוספות או עד רושמים מדחום 180, צולה טורקיה עם מרק כל 30 דקות.
הסר טורקיה מהתנור. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף, ולתת לעמוד במשך 30 דקות לפני גילוף. שאריות של חלקי חילוף. להיפטר מהעור.
מבשלים את הנקניק במחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מניחים שקית פלסטיק zip-top במדד 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה). תאטום את התיק, ותחתוך1פינההתחתית.
מסננים לתוך סיר בינוני; להפסיק לפני השומן מגיע פתיחה. שמור 1 כף שומן; להשליך שומן שנותר. קוק שמורות שומן וקמח במחבת צלייה מעל חום בינוני 1 דקה; מערבבים כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים טפטוף, 3 מרק כוסות, ונקניק.
מערבבים עמילן תירס ומים; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה; מערבבים כל הזמן.