הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר
הודו צלוי פשוט עם רוטב טורקיה עשיר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, טורקיה 1 שעה, מלאי טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, רוטב הודו עשיר, ו רוטב הודו עשיר ומשיי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם תנור ל 232°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ואז לטפוח יבש.
מפזרים חללי טורקיה ועור עם מלח ופלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפודי מתכת, ואז לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
שים הודו על מתלה במחבת צלייה.
להוסיף 1 כוס מים למחבת וצלי ללא צלי, סיבוב מחבת באמצע צלייה, עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירכיים (לבדוק את שתי הירכיים; לא לגעת בעצמות) רושמים 77°, 2 1/4 עד 2 3/4 שעות.
בזהירות להטות טורקיה כך כל מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר טורקיה מגש, הזמנת מיצים במחבת צלייה.
בואו טורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 82°).
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה (לא לנקות מחבת צלייה), ואז לרפרף ולהשליך שומן. (אם באמצעות מפריד שומן, יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מן המפריד לתוך למדוד, להשליך שומן.)
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מים כוס הנותרים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת לתוך כוס מדידה המכיל מיצי מחבת.
הוסף כמות מספקת של טורקיה למיצי פאן כדי להביא סך הכל ל-8 כוסות (אם המניה נקרשת, חום לנוזל).
ממיסים חמאה בסיר כבד של 4 ליטר ומערבבים בקמח. לבשל roux מעל חום מתון, לטאטא, 5 דקות.
להוסיף תערובת מניות בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים חומץ סיידר (לפי הטעם).