קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות9
מגזין

הודו צלוי

הודו צלוי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי.

הוראות

1
בחר תרנגול הודו כי הוא שמנמן ובשרני עם עור חלק, לח למראה. העור צריך להיות בצבע שמנת. הקצוות החתוכים של העצמות צריך להיות ורוד לאדום בצבע.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
אם ההודו קפוא, להפשיר אותו לאט במקרר או במים קרים או במהירות במיקרוגל, בעקבות הוראות היצרן. תרנגול הודו במשקל של 8 עד 12 פאונד יפשיר בערך 2 ימים במקרר. תרנגול הודו במשקל של 20 עד 24 פאונד יפשיר בעוד כ-5 ימים במקרר. הודו שלם יכול להיות מופשר בבטחה במים קרים. השאירו את ההודו בגלישתו המקורית, ללא דמעות או חורים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מניחים במים קרים, המאפשר 30 דקות לכל קילו להפשרה, ולשנות את המים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר את החבילה של giblets (קורקבן, לב וצוואר), אם נוכח, מחלל הצוואר של טורקיה, ולהשליך. יש לשטוף את החלל, או בתוך טורקיה, עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את חלל טורקיה קלות עם מלח אם תרצה, אבל לא מלח את החלל אם אתה תהיה מלית טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
תדחפי את ההודו ממש לפני הצלייה, לא לפני הזמן. ממלאים את אזור עצם הבריח (הצוואר) עם מלית הראשון. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים את הכנפיים על הגב כך הקצוות נוגעים. למלא את חלל הגוף בקלילות עם מלית; לא לארוז את המילוי כי זה יתרחב במהלך צלייה. הכנס את מקלות התיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור או לשפד את מקלות התיפוף לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה. אין צורך להוסיף מים או לכסות את טורקיה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך ואינו נוגע העצם. עקוב אחר לוח הזמנים לזמן קלייה משוער.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר שני שלישים נעשים, לחתוך את הלהקה או להסיר את שיפוד מחזיק את מקלות התיפוף; זה יאפשר את החלק הפנימי של הירכיים לבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
צלוי עד המדחום קורא 74° (עבור תרנגול הודו שלם) ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום מוכנס במרכז המילוי צריך לקרוא165. כאשר טורקיה נעשית, להסיר אותו מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15 דקות עבור גילוף קל. שמור טורקיה מכוסה בנייר אלומיניום כך שיישאר חם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות