קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

החמוצים של דוד הויט עם הלחם והחמאה

החמוצים של דוד הויט עם הלחם והחמאה
החמוצים עם הלחם והחמאה של דוד הויט עשויים להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 219 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפלים, מלח כבישה, כורכום טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים מלפפונים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ובצל לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. קוצצים פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מניחים ירקות בקערה; לזרוק עם מלח כבישה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד 3 שעות; לנקז. להביא חומץ, סוכר, זרעי חרדל, כורכום, וציפורן לרתיחה בסיר גדול, רותחים רק עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים תערובת מלפפון סחוט, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 10 דקות או עד התערובת מחוממת היטב קליפות מלפפון להפוך ירוק כהה. לארוז חצי תערובת חמה 7 (1-pt.) צנצנות מעוקרים חם, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
הסר בועות אוויר על ידי ערבוב עדין עם שיפוד עץ ארוך. חותם ותהליך לפי ההוראות (ראה להלן). חזור על הנוהל עם תערובת הנותרים 7 צנצנות מעוקרים חם יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מדריך של שלושה שלבים לשים למעלה
7
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, אתה צריך קנר בסיסי, מרים צנצנת, מתלה שימורים. חפש ערכת שימורים 9 או 12 חלקים, אשר יכלול את כל החלקים האלה ועוד.
8
לעקר.
9
להביא מפרשית חצי מלא מים לרתיחה; מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש מכסים חדשים.) באמצעות מצקת, מכסים להקות ומכסים עם מים חמים מקנר כדי לרכך אטמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקתמצקת
12
בואו לעמוד 10 דקות.
13
הכן מתכון.
14
בינתיים, להכין מתכון.
15
הסר צנצנות חמות מן stockpot, 1 בכל פעם, באמצעות jar lifter, ולמלא לפי ההוראות במתכון.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
חותם & תהליך.
17
נגב חישוקים של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
18
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
19
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך כדי לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 10 דקות, התאמת זמן עיבוד לגובה.* כיבוי חום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20
הסר צנצנות מ canner, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדיקת חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
21
* להתייעץ עם המדריך המלא של משרד החקלאות בבית שימורים ב nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים את זמני העיבוד לגובה.