הטורדוקן האולטימטיבי
טורדקן האולטימטיבי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עוף, ברווז, בשר נקניק בתפזורתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז..
הוראות
עוף העונה באופן שווה על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
שכב עוף שטוח, צד העור למטה, על קרש חיתוך. צורה 12 אונקיות של נקניק לתוך יומן בערך 2 אינץ ' קוטר ומניח במרכז העוף. הרם צד אחד של עוף לעטוף בחוזקה סביב נקניק. הרם את הצד השני, ומאפשר לעור משני הצדדים לחפוף וליצור חותם. העוף צריך עכשיו להיות עטוף סביב הנקניק. לעטוף בחוזקה בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף כך עוף יוצר גליל הדוק (ראה הערה לעיל). לחלופין, עוף יכול להיות כרוך בחוזקה עם חוט הקצב.
מניחים עוף בתוך שקית ואקום אוטם.
מניחים בסיר גדול ומכסים במים חמים.
מניחים מעל חום וחום בינוני גבוה עד בועות רק מתחילים לעלות מלמטה. הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר ובשל עד שהעוף מרגיש מוצק למגע ומדחום קריאה מיידי מוכנס דרך הפלסטיק למרכז הקופות 140 עד 145 ° F, כ-45 דקות.
בעוד העוף מתבשל, מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח ופלפל.
מניחים 36 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על קרש החיתוך.
שכב ברווז שטוח, צד העור למטה, על ניילון נצמד.
מורחים נקניקיות שנותרו באופן שווה על פני השטח של בשר. כאשר העוף מבושל, להסיר שקית ניילון לעטוף בזהירות לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים עוף חם ישירות על גבי ברווז, מיושר לאורך המרכז. שימוש בניילון נצמד כדי לסייע לך, בזהירות לעצב את הברווז סביב העוף.
רול לתוך גליל הדוק בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף. לחלופין, ברווז יכול להיות קשור בחוזקה עם חוט הקצב.
מניחים עוף / ברווז בתוך שקית ואקום חותם.
מניחים בסיר גדול ומכסים במים חמים.
מניחים מעל חום וחום בינוני גבוה עד בועות רק מתחילים לעלות מלמטה. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולבשל עד ברווז מרגיש מוצק למגע, על 30 דקות.
הסר ברווז מהמים. אם השתמשת שקית ואקום או ניילון לעטוף, להסיר את שניהם, ואז בחוזקה מסבך את הברווז עם חוט. יבש חיצוני ביסודיות עם מגבות נייר.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ברווז / עוף ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים היטב פריך מכל הצדדים, לשפוך עודף שניתנו שומן לפי הצורך (אתה יכול לשמור את השומן הזה לשימוש אחר), על 15 דקות בסך הכל.
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
מניחים את עור טורקיה בצד על קרש חיתוך ועל פני השטח החשופים העונה עם מלח ופלפל.
הסר חוט מן הברווז / עוף והמקום במרכז טורקיה, מיושר לאורך המרכז. במידת הצורך, לקצץ ברווז / עוף רול כך הוא באותו אורך כמו חזה טורקיה. (אתה יכול לשרת את הברווז עודף/טורקיה גם כן).
בזהירות להרים צד אחד של טורקיה כדי לכסות את הברווז / עוף, ואז להרים את הצד השני, לתת את העור חפיפה על ידי לפחות 1 אינץ'. השתמש שיפודי מתכת או עץ כדי לאבטח את העור 5 עד 8 מקומות. בזהירות להעביר טורקיה V-או u-rack להגדיר במחבת צלייה, בצד התפר למטה.
כשרגלי ההודו מופנות אליך, מניחים חתיכה ארוכה של חוט קצבים מאחורי החזה, תוחבים אותו למפרקי הכנף. משוך אותו סביב השד לאורך הבסיס שלה לתחתית השד, ולאחר מכן לאפשר את הקצוות לחצות. לעטוף כל קצה סביב קצה מקל התיפוף, ולמשוך אותם בחוזקה יחד. לולאה הקצוות של החוט סביב שני מקלות התיפוף כמה פעמים כדי לאבטח, ואז לקשור קשר לקצץ את העודף. לשפשף את השמן שנותר בכל רחבי טורקיה ומתבלים עם מלח ופלפל.
העברה לתנור וצלי עד חום זהוב, חזה הודו רושם לפחות 150 ° F על מדחום קריאה מיידית, וירכיים רושמות לפחות 74°, על 1 1/2 שעות.
העברה ללוח חיתוך, להסיר בזהירות שיפודים, ולאפשר לנוח במשך 20 דקות. לגלף, להסיר רגליים וכנפיים. שד מפוצל לשניים לאורכו במרכז כדי ליצור שני חצאים ללא עצמות. חותכים לרוחב לפרוסות הגשה.