קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait

הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait
אם 21 סנט למנה נופל בתקציב שלך, הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסית כאב Au Lait יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו 2 אונקיה שמרים, 1/2 אונקיות חמאה, 2 אונקיה דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המקום.
2
שלב את קמח הלחם עם מתון, שמרים, דבש, ומלח בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקרס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 4 דקות, או עד מעורבב. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני ומערבבים במשך כ 8 דקות, או עד שהבצק מתחיל למשוך את הצדדים של הקערה, מרגיש אלסטי, ונותן קצת התנגדות כאשר משכו, לבדוק את התפתחות הגלוטן על ידי משיכת חלון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החמאה על משטח עבודה נקי, שטוח, באמצעות מערוך, קילו קלות על זה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם, ומערבבים במשך כ 5 דקות, או עד הבצק הגיע יחד ומתרחק מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ולהגדיר בתוך לתסוס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לחשוף ולקפל את הבצק. שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
10
לחשוף את הבצק ולחלק אותו ל 14 75 גרם / 2 3/4 אונקיות סיבובים על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
קו 12 x 18 אינץ ' גיליון מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. לחץ בעדינות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך עגול, batard, או כל צורה דקורטיבית שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
13
מניחים את הלחמניות על המחבת מוכן, צד התפר למטה. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
כשעה לפני שאתה מוכן לאפות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 425 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
כדי להפוך את לשטוף את הביצה לשלב את הביצה עם 14 גרם / 1 כף מים בקערה קטנה, לטאטא כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
לחשוף את הבצק, באמצעות מברשת מאפה, קל מעיל את החלק העליון של כל גליל עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
17
מעבירים את הלחמניות לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
18
אופים במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב, הצדדים הם המשרד למגע, ואת הלחמניות לעשות צליל חלול כאשר טפח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד