קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait

הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait
אם 21 סנט למנה נופל בתקציב שלך, הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסית כאב Au Lait יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו 2 אונקיה שמרים, 1/2 אונקיות חמאה, 2 אונקיה דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המקום.
2
שלב את קמח הלחם עם מתון, שמרים, דבש, ומלח בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקרס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 4 דקות, או עד מעורבב. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני ומערבבים במשך כ 8 דקות, או עד שהבצק מתחיל למשוך את הצדדים של הקערה, מרגיש אלסטי, ונותן קצת התנגדות כאשר משכו, לבדוק את התפתחות הגלוטן על ידי משיכת חלון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים את החמאה על משטח עבודה נקי, שטוח, באמצעות מערוך, קילו קלות על זה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם, ומערבבים במשך כ 5 דקות, או עד הבצק הגיע יחד ומתרחק מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ולהגדיר בתוך לתסוס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
לחשוף ולקפל את הבצק. שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
10
לחשוף את הבצק ולחלק אותו ל 14 75 גרם / 2 3/4 אונקיות סיבובים על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
קו 12 x 18 אינץ ' גיליון מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. לחץ בעדינות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך עגול, batard, או כל צורה דקורטיבית שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
13
מניחים את הלחמניות על המחבת מוכן, צד התפר למטה. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
כשעה לפני שאתה מוכן לאפות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 425 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
15
כדי להפוך את לשטוף את הביצה לשלב את הביצה עם 14 גרם / 1 כף מים בקערה קטנה, לטאטא כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
16
לחשוף את הבצק, באמצעות מברשת מאפה, קל מעיל את החלק העליון של כל גליל עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
17
מעבירים את הלחמניות לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
18
אופים במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב, הצדדים הם המשרד למגע, ואת הלחמניות לעשות צליל חלול כאשר טפח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק