הייק עם צ'אנקי "רומסקו"
Hake עם "Romesco" עבה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שיני שום, פלפל, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו הליבוט עם צ'אנקי רומסקו, בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), ו Hake עם צדפות ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
מעיל תחתון של צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ ' עם 1 כף שמן ולהוסיף דגים, צד עור למטה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
לבשל שום, שקדים, ולחם ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד זהב חיוור, 6 עד 8 דקות. מערבבים פטרוזיליה וכפית על דגים.
אופים דגים, חשוף, 5 דקות. כיסוי רופף עם נייר ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 20 עד 28 דקות יותר (בהתאם עובי של דגים).
קוצצים גס פלפלים אדומים במעבד מזון.
מוסיפים חומץ, קאיין, ונותר 1/4 כוס שמן ודופק עד רק בשילוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו