קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

הירקות של אמא שלי "קציץ בשר" עם רוטב צ'קה

הירקות של אמא שלי
הירק של אמא שלי "קציץ בשר" עם רוטב צ'קה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עגבניות, ביצה לבנה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. מתכונים דומים: קציץ הבשר הצמחוני של ורוניקה עם רוטב צ'קה, ספגטי ברוטב צ'קה, ו Alla Checca.

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את עגבניות שרי, בצל ירוק, שום, בזיליקום, שמן, מלח ופלפל. דופק את העגבניות עד שהן קצוצות בגסות, נזהר לא לרחרח אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להעביר את הרוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים התנור ל 177°. לרסס 10 x 4 1/2-מחבת כיכר עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
5
מעבירים לקערה גדולה כדי להתקרר מעט. שמור את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
באותו מחבת גדולה, לבשל את התרד על חום בינוני עד wilts תרד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים ולתת מגניב מעט. לסחוט את הנוזל העודף מהתרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
להעביר את התרד ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מוסיפים לתערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
10
מוסיפים את העדשים, אורז חום, 3/4 כוס מוצרלה, תירס, בזיליקום, ביצים, ביצה לבן, מלח, פלפל, ו 3/4 כוס הרוטב לתערובת בצל מקורר. כפית את התערובת למחבת מוכנה. מסדרים את העגבניות הפרוסות ב 2 שורות מעל תערובת עדשים, המכסה את החלק העליון לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשיםעדשים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מפזרים את 1/4 כוס מוצרלה הנותרים טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
אופים עד כיכר מחומם דרך והציפוי נמס ומתחיל חום, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו מגניב במשך 15 דקות. חותכים את כיכר הלחם (עדיין במחבת) לפרוסות 1 אינץ', לארגן על צלחות, ומגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
ג ' יאדה מרגישה טוב.
15
Reprinted from Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. תמונות זכויות יוצרים © 2013 by Amy Neunsinger. Published by Clarkson Potter, a division of Random House LLC. ג 'יאדה דה לורנטיס (באנגלית: GIADA DE LAURENTIIS) היא הכוכבת זוכת פרס אמי של רשת המזון האיטלקית, ג' יאדה בבית, וג 'יאדה בגן עדן; שופטת ב-Food Network Star; כתבת תורמת ב-Nbc' S Today show; ומחברת של שישה ספרים רבי מכר של הניו יורק טיימס. היא למדה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז ועבדה במסעדת ספגו של וולפגנג פאק לפני שהקימה חברת קייטרינג משלה, GDL Foods. היא נולדה ברומא וגדלה בלוס אנג 'לס, שם היא מתגוררת כעת עם בעלה, טוד, ובתם, ג' ייד.