הלחם המתוק הבסיסי הטוב ביותר
הלחם המתוק הבסיסי הטוב ביותר דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 262 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 190 אוהדים. אנשים רבים מאוד אהבו את הלחם הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 42%. נסו לחם מהיר בסיסי (מתוק או מלוח), לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם, ו לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את החלב, הסוכר והחמאה.
מחממים עד מעט חמים למגע ואז מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמרים.
תנו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מערבבים פנימה את הביצים, השמן ותערובת השמרים.
מערבבים עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח מקומח וממשיכים ללוש עד שהבצק חלק ואלסטי, כ -10 דקות. משמנים קערה גדולה עם 1 כף שמן.
מניחים את הבצק לקערה והופכים פעם אחת למעיל. לכסות ולתת לעמוד במקום חמים עד כפול בגודל, על 1 שעה.
השתמש בשמן שנותר כדי לשמן דף עוגיות או תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. עבור לחמניות רגיל, אגרוף את הבצק לחלק ל 12 חלקים שווים.
מגלגלים את החלקים לכדורים ומניחים אותם במחבת המשומנת זה לצד זה.
נותנים לבצק לתפוח 20 עד 25 דקות, או עד כמעט כפול. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהלחמניות מזהיבות.